Find din gnist- måder hvorpå du kan blive mere motiveret

Når jeg føler mig mest i live, er det fordi jeg er i gang med et projekt som giver mening for mig og for mit liv.

“Men jeg fejler igen og igen, hvorfor er det så svært for mig at holde motivationen høj?!”

Livet kan nogle gange føles som et hamsterhjul med trivielle og gentagne mønstre og handlinger. Den ene dag afløses af den næste i en stor grå sky.

Muligheden for forandring kan føles meget begrænset. Vi er vant til de samme rytmer og vores vane er en stærk kraft.

Find din gnist!

Identificer dine mål – ønsker du at skrive en bog? Ønsker du at lære fransk? Ønsker du at lære at lægge makeup? Ønsker du at finde en kæreste? Ønsker du at blive økonomisk uafhængig? Målene er meget forskellige, men ingen af dem er mulige uden et drive!

Overvej hvad der er dit personlige drive? Hvad motiverer dig – hvordan måler du succes?

Lær dig selv måder, hvorpå du kan undgå at gå i stå. Skal du sidde på en café og skrive? Skal du sætte en reminder i din kalender til at gå ind og se youtube tutorials på makeup? Skal du høre musik mens du arbejder? Vi er alle forskellige, og hvad der får mig til at blive ved med at arbejde, er ikke nødvendigvis de samme teknikker som holder dig i gang.

Husk at belønne dig selv, når du har gennemført et mål! En belønning kan være en kop kaffe, at du tænker anerkendende om dig selv eller noget helt tredje.

Har du lyst til at få flere inspirerende artikler, så tjek min hjemmeside ud, eller meld dig til min mail-liste og start din vej mod forandring! Du kan også booke en tid til samtale på 30911771 eller specialpsykologklinik@gmail.com og få det fulde udbytte af den forandring du er på vej mod!
 

De bedste hilsner 

Siri Wessel
Wetlesen

Specialpsykolog ved www.specialpsykologklinik.dk i Hellerup